conee 0 Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 1. Nick/Link profila: #cone 2. Nick admina/support-a koji Vas je banovao: @sukije 3. Razlog bana: mater ti jebem 4. Koliko vremena je prošlo od dobitka bana: par minuta 5. Vas Unique ID: yut6v4Tm85dbkwCl21przbQ6h2k= 6. Dodatni komentar/screenshot/dokaz da ste nevalidno banovani: bio sam mu se izvinio na fb sto sam bio mangup reko sam izvini i dobio sam un ban od nekog i slusao sam muziku u svoj kanal sad i muvao me kiki i stopirao sam muziku i dao mi chanel ban i napravio sam opet sobu i slusao muziku i muvao me suki i samo me ban izvinjavam se opet eto rank sam 4 skroo 5 Link to post Share on other sites
conee 0 Posted April 29, 2021 Author Share Posted April 29, 2021 @sukije @Veljaš Link to post Share on other sites
Limun 0 Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 vise ljudi se zalilo na tebe plus imaju slike tvojih psovanje muvao sam te vise puta za neke gluposti sto si radio s premumom @sukije nek on ovo rijesi po meni unban ali sad nemas premium..... Link to post Share on other sites
Limun 0 Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Neces dobit unban @WUTRA mozes lock. Link to post Share on other sites
Recommended Posts