Đačić 22 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 1. Za koju permisiju konkurisete: Support 2. Koliko mozete dnevno biti aktivni na TeamSpeak 3 Serveru: Mnogo, dok je ip bio wwc/ugb bio sam jako aktivan. Sećam se skoro svega sa tog timspika. Imao sam VIP kanal i Super VIP-a, što i sada imam. Kao i svog BOT-a i permisiju ''. Ta permisija je mogla i da pomera i edita kanale i svašta nešto i ja to nisam abjuzao. Upoznat sam sa svim pravilima i tu sam duže vreme. Dok je ip bio wwc/ugb bio sam Rank3 i osamnaest sati do RankUPa to jest Rank4. Čak sam na Operi u Favorites imao link RankStatsa. Kanal bio uvek pun, ekipa uvek tu. I tada sam pomagao igračima bez permisije Supporta, a sada bih eto, voleo sa permisijom. Na prošlom forumu sam isto 1-2-3 puta konkurisao za supporta. 3. Nick na TeamSpeaku: djacic 4. Vas Unique ID: E8HSLL/f2j8wHe231kc9YsFgosU= 5. Da li ste ranije imali probleme sa administracijom: Nisam, čak šta više. Sa svima sam bio skroz okej. Link to post Share on other sites
Guest Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Prihvacen, setan ti je support, nadam se da ces raditi svoj posao! :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts